• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Home » , » Bloglist Sandiwara Seorang Insan@Syafiq Rosli

Bloglist Sandiwara Seorang Insan@Syafiq Rosli

3

Labels: ,


Salam semua...
Fuhhh!!! Hari ni penat sesangat, seharian ade class, jadinyer LDF tak sempat pun nak online + BW. Malam ni tetibe class cancel, so boleh la BW kejap. BW punyer BW terjumpe entri kat blog Myra pasal ade sorang blogger nih die nak buat bloglist. Boleh la kalau korang nak join & panjangkan bloglist die.

Tak susah pun, cume wat entri sket, bagi tau jantina korang Lelaki or Perempuan & komen+tinggalkan link kat blog die. Blogger yang LDF maksudkan tu adalah SyafiqRosli. Kalau korang rase nak join, boleh klik sini.

Ok, LDF mulekan dulu...
- Tajuk : Bloglist Sandiwara Seorang Insan@Syafiq Rosli -
- Jantina : Perempuan - 

Comments (3)

hehe..thank eh..

@ Syafiq Rosli
same2...;)

hehe...
hope kite termasuk dalam list tu ea...^^

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...