• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

KEDAI KASPERSKY ONLINE TELAH DIBUKA!!!

3

Labels:

Salam pada blogger..
Baru berkesempatan nak update blog selepas bercuti sekian lama...
Untuk pengetahuan anda, saya telah membina 1 blog lagi untuk tujuan bisnes Kaspersky iaitu KEDAI KASPERSKY ONLINE. Pelbagai produk Kaspersky 2012 ditawarkan pada harga menarik seperti di bawah :


PRODUK :
Kaspersky Antivirus 2012 (KAV 2012)
Licence : 1 Year
1 user : RM15
3 user : RM30
Kaspersky Internet Security 2012 (KIS 2012)
Licence : 1 Year
1 user : RM20
3 user : RM40



Untuk keterangan lanjut, boleh ke alamat berikut :


Blog KEDAI KASPERSKY ONLINE : http://kedaikasperskyonline.blogspot.com/
Fanpage KEDAI KASPERSKY ONLINE : http://www.facebook.com/pages/Kedai-Kaspersky-Online/160439734051466


Innit Nuffnang Jana Trafik Blog? Apa Komen Anda?

8

Labels: , ,


Salam 1 Malaysia kepada pembaca LensaDanFoto!
Dikesempatan sebelum praktikum ni, LDF nak post 1 entri tentang Innit Nuffnang. LDF jugak terpanggil nak dapatkan komen anda semua tentang keberkesanan penggunaan Innit ni untuk jana trafik blog. Bagi LDF, Innit ni memang berkesan untuk jana trafik. 

Macam mana LDF buat?
Setiap kali LDF update blog, LDF akan submit entri kat Innit. Bagi blogger yang yang belum ade akaun, boleh daftar dulu. Betul tak rugi! Memang akan ada backlinks hasil penggunaan Innit ni. LDF dah cuba! Bagi blogger yang aktif, mesti lagi banyak backlinks yang korang dapat kan. Jom kite kongsi pengalaman tentang penggunaan Innit bersama LDF. 

Kat sini, LDF nak kongsi hasil backlinks yang LDF dapat sepanjang minggu lepas, takde la banyak pun. Tapi memang berkesan. 


Tengok! Innit menjadi penyumbang kedua tertinggi untuk tingkatkan trafik di LDF.

Bagi newbie macam LDF ni, LDF sarankan agar anda join Innit dan submit entri anda kat sini. Hope backlinks yang anda dapat berbaloi untuk tingkatkan trafik blog.
SELAMAT MENCUBA!

-SHARING IS CARING-

Jom Twitter!

2

Labels: ,

Klik ikon untuk follow Twitter LDF!

Selamat pagi kepada pembaca LDF!
Hari ni LDF nak wat entri ringkas je tentang En. Twitter. Disebabkan LDF baru je ade Twitter ni, LDF teringin jugak nak follow dan di follow. Tunggu apa lagi?? Jom share link Twitter korang kat sini. Senang je.. tinggalkan link Twitter korang di ruang komen ye. Dengan adanya link tu, LDF dan member-member lain pun boleh follow sama-sama. Dengan Twitter ni pun kita boleh tingkatkan trafik blog jugak kan. 

-SHARING IS CARING -

Bloglist Sandiwara Seorang Insan@Syafiq Rosli

3

Labels: ,


Salam semua...
Fuhhh!!! Hari ni penat sesangat, seharian ade class, jadinyer LDF tak sempat pun nak online + BW. Malam ni tetibe class cancel, so boleh la BW kejap. BW punyer BW terjumpe entri kat blog Myra pasal ade sorang blogger nih die nak buat bloglist. Boleh la kalau korang nak join & panjangkan bloglist die.

Tak susah pun, cume wat entri sket, bagi tau jantina korang Lelaki or Perempuan & komen+tinggalkan link kat blog die. Blogger yang LDF maksudkan tu adalah SyafiqRosli. Kalau korang rase nak join, boleh klik sini.

Ok, LDF mulekan dulu...
- Tajuk : Bloglist Sandiwara Seorang Insan@Syafiq Rosli -
- Jantina : Perempuan - 

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...