• Twitter
  • Technocrati
  • stumbleupon
  • flickr
  • digg
  • youtube
  • facebook

Home » , » Nota Fotografi PERCUMA & Gambar Hiasan

Nota Fotografi PERCUMA & Gambar Hiasan

7

Labels: ,

First, L.A.Y.A.N photo kt atas ni..hehe

2nd, setelah sekian lame xupdate blog akibat ke'bz'an yang melampau..saya tampil dengan nota-nota fotografi yang boleh korang download dan praktikkan..nota-nota ini adalah hasil perkongsian idea saudara Adhadi & Noorizam Sabran..kedua-duanya diambil dari Photoskool..kalau nak lebih ilmu, boleh terus ke sana!! macam-macam korang boleh dapat..klik je ape yang nak..SENANG KAN?? Kat sini ade 2 link nota-nota tu..boleh download..PERCUMA!!

Nota 1
Nota 2 (isi nama, emel & download)

3rd, jalan-jalanla kat Flickr & Facebook untuk tengok photo baru saya!!


Comments (7)

Post a Comment

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...